Hola! Per fi, vos puc dir hola!

Hola! Hola! Sóc Pep, el millor amic de Nina. Vivim a la mateixa casa-nau espacial i junts ens encarreguem de totes les tasques de manteniment: netejar, fer el menjar, jugar, gratar-nos el nas.

També intente que Nina no es fique en massa embolics, com a mi no m’agraden els embolics, finalment, ens emboliquem en embolics. Ui, quin embolic! Això sí, ho passem d’allò més bé.

Sóc un robot, estic fet de metall com una llanda de sardines, però dins tinc un cor més gran que la lluna. Fa molt de temps, vaig patir un curtcircuit i vaig carregar-me de sentiments humans. Va ser bonic, m’emocione tant quan me’n recorde… Ho vegeu? Tinc sentiments humans! Per això m’agrada molt aprendre coses noves! El meu disc dur està obert a tots els coneixements de tot l’univers. Tinc una memòria enorme i del cap m’ixen milers de ginys i, a més, em puc transformar en moltes coses.

També m’agrada conéixer gent nova, sobretot d’altres planetes, com Mateu, un bon amic que molt prompte coneixereu!

Pep Nina de l'espai

Posted by:Nena del espacio