Gr, gr… Hola, sóc Mateu! No sé per què la gent diu que sóc un rondinaire. Gr, gr, gr… Sóc xicotet i groc, però rondinaire? Jo?!

Gr, gr… Vaig caure al planeta de Nina fa un temps. Anava tan content, bé, no tan content, gr, gr… Anava amb els meus col·legues en una nau d’exploració, buscàvem un altre planeta on poder viure. Sí, viure, perquè vinc d’un planeta on vam esgotar tots els recursos. Sí, gr, gr, gr… Vam deixar molt bruts els oceans i els rius, l’aire no es podia ni respirar de tant de fum. En fi, un desastre. Gr, gr… Per això, vam haver de fugir i jo vaig caure de la nau. I ací estic. A vore si els meus companys tornen a per mi algun dia! Gr, gr, gr… Quina colla! Em trobaran a faltar? Jo, sí. Buaaà!

Així i tot, en este planeta es viu molt bé. Mimos és preciós i Nina, Pep i, sobretot, Beti el cuiden molt bé. Tenim un cel molt net, i els oceans i els rius… i tot! Tot! A més a més, em cuiden també molt bé i sóc feliç. Gr, gr… I sí, potser sóc una miqueta rondinaire, no ho puc evitar.

M’agrada molt disfressar-me i tinc una col·lecció espectacular de barrets! Ja la voreu! Ara visc a una cova, la casa de Beti, al costat d’un llac molt bonic. Que no sabeu qui és Beti? Molt prompte ho sabreu. Jo ara, me’n vaig a rondinar una miqueta: Gr, gr, gr, grrrr…

Mateu nina de l'espai

Posted by:Nena del espacio