Ommmm… Hola. Ommmm… Sóc Beti!

Ommmm… Practique l’equilibri, la relaxació, l’harmonia i l’espeleologia. De fet, visc a una cova!

Ommmm… M’agrada connectar amb el medi ambient i la resta d’essers vius, siguen grans com els elefants o xicotets com les formigues.

Ommmm… Per això estic connectada a Nina, Pep i Mateu, que també són éssers vius i espavilats. Els ensenye tot el que aprenc sobre ecologia i de com estar sà com una carabassa. Ells també m’ensenyen coses, clar.

Ommmm… Ma mare, la Natura, em va plantar ací, al planeta Mimos, i ací creix fresca com una rosa i com una coliflor. És com si tinguera arrels en lloc de peus, em sent lligada a tot el planeta: si ell pateix, jo també; si ell està trist, jo també; si està feliç, jo més… De vegades, s’enfada perquè el tractem molt malament i comença a ploure, i fa molt de fred i de vent. Quan es posa així de boget, jo l’acarone l’herba i la terra.

Hem de cuidar el planeta i ser molt zens i verds.
Ommmmmmmmm…

Beti Nina de L'espai

Posted by:Nena del espacio